Vous êtes ici : Mots clés

Contact

UMR 204 NutriPass

Institut de Recherche pour le Développement
911 avenue d'Agropolis - Montpellier

  • Directeur d'Unité :
  • Directeur Adjoint :
  • Secrétariat :
    Catherine Philibert
    +33 (0)4 67 41 61 73
    Christine Ponchaux
    +33 (0)4 67 41 61 18

Tutelles  



Institut de Recherche pour le Développement
44 boulevard de Dunkerque
13572 Marseille 
https://www.ird.fr/


IRD Occitanie
911, avenue Agropolis
34394 Montpellier
http://www.france-sud.ird.fr/ 



Université de Montpellier
163 rue Auguste Broussonnet
34090 Montpellier 
http://www.umontpellier.fr/



Montpellier SupAgro
2 place Pierre Viala
34060 Montpellier 
https://www.supagro.fr/

AEDES VITTATUS Compte-rendu de l'enquête sur les vecteurs de la fièvre jaune effectuée en avril 1969 dans les cercles de Boromo, Leo, Po et Manga en Haute-Volta
Etude préliminaire sur l'épidémie de fièvre jaune survenue en Haute-Volta (octobre-novembre 1969) : rapport sur la participation du Centre Muraz...
Les vecteurs potentiels de fièvre jaune en pays dogon (région de Bandiagara) République du Mali du 27 juillet au 2 août 1967
Enquête générale sur les vecteurs en République Islamique de Mauritanie (28 août au 3 octobre 1967)
AEGIDAE Sur trois crustacés isopodes marins de la région Guyane-Amazone
AENEOLAMIA VARIA Hexamermis dactylocercus sp. n. (Mermithidae : Nematoda), a parasite of Aeneolamia varia (Cercopidae : Homoptera) in Venezuela
AERANTHES Contribution à l'étude des Orchidaceae de Madagascar : 15-Nouvelles espèces du genre Aeranthes Lindl.
AERENCHYME Effet de l'acidité et des types d'azote sur la formation d'aérenchymes chez le riz
AEROBIOSE Application of biological treatment systems for chemical and petrochemical wastewater
Evaluacion de la importancia de las bacterias aerobias estrictas heterotroficas en los digestores anaerobios
On-line monitoring of citric acid production in solid-state culture by respirometry
Degradacion de pentaclorofenol mediante un proceso aerobio/anaerobio simultaneo : una nueva tecnologia para el tratamiento de aguas residuales
Anaerobic-aerobic treatment of dairy wastewater with national technology in Mexico : the case of "El Sauz"
On-line automated monitoring and control systems for CO2 and O2 in aerobic and anaerobic solid-state fermentations
Synergistic degradation of acetamide by methanogens and an aerobic Gram-positive rod
Anaerobic digestion of olive mill wastewaters after detoxification by prior culture of Aspergillus niger
Coupled aerobic and anaerobic treatment of toxic wastewater
Potential of using a single fermenter for biomass build-up, starch hydrolysis, and ethanol production
Integrated biological process for olive mill wastewater treatment
Effect of an anaerobic bacterial consortium isolated from termites on the degradation of olive-mill waste-water